Oferte speciale

CAMPANIA DE VERIFICARI GRATUITE A STARII TEHNICE A AUTOMOBILELOR

A inceput CAMPANIA DE VERIFICARI GRATUITE A STARII TEHNICE A AUTOMOBILELOR.

In cadrul acestei campanii cei care doresc pot beneficia de o verificare gratuita a masinii pentru a evita aparitia problemelor specifice sezonului rece.

PENTRU CA ... VIATA

Iarna este anotimpul in care se produc cele mai multe incidente cauzate de starea tehnica a masinii. De la baterii care se descarca la frig si pana la frane care cedeaza, iarna este anotimpul preferat al defectiunilor. Iar nu de multe ori, o defectiune ce putea fi prevenita, a condus la producerea de accidente cu urmari tragice.

Pentru ca o verificare GRATUITA, intr-un service de specialitate, poate preveni producerea de accidente cu urmari catastrofale, am demarat impreuna aceasta campanie.

PENTRU CA ... TIMP

De multe ori lipsa timpului ne impiedica sa ajungem la service pentru o verificare a masinii. Din acest motiv, va stam la dispozitie la telefon 0733068003 sau emailcontact@eurocars-service.ro, pentru a fi programat la service functie de programul Dumneavoastra

PENTRU CA ... BANI

Stim ca banii reprezinta o problema pentru marea majoritate, motiv pentru care evitam cat de mult sa ajungem cu masina intr-un service pentru un control "preventiv".

Din acest motiv, service-ul nostru a hotarat sa va ofere GRATUIT aceasta verificare !

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la telefon 0733068003 sau email contact@eurocars-service.ro